Jalkahoitola Villivarvas

Jalkahoito hoivakotikäynnit Haminassa

jalka
DSC_4366-35

Villivarvas vierailee myös hoivayksiköissä

Teen käyntejä sairaaloihin ja hoitoyksiköihin, kertaluontoisesti tai pidemmällä sopimuksella sovituin väliajoin. Voit ottaa minuun yhteyttä asiakkaana, omaisena tai hoitopaikan palveluntarjoajana.

Sari Forsell-Honkonen

Villivarpaassa sinua palvelee jalkojenhoidon ammattilainen vuosien kokemuksella. Olen Valviran hyväksymä terveydenhuollon ammattihenkilö ja rekisteröity terveydenhuoltoalan itsenäinen ammattiharjoittaja. Koulutukseltani olen jalkojenhoidon ammattitutkinnon (2011), osaamisalaopinnot (2017) suorittanut lähihoitaja (sairaanhoito- ja huolenpito 2014) sekä lymfaterapeutti (LYKO 2023).

Olen kiinnostunut jalkojen sekä koko kehon hyvinvoinnista ja terveydestä. Osallistun aktiivisesti jatkokoulutuksiin ja opintopäiville ja huolehdin osaamiseni jatkuvasta ylläpidosta ja kehittämisestä.

Työskentelytapani on asiakaslähtöistä, ohjaavaa ja opastavaa. Kartoitan kysymyksin, kuuntelemalla ja havainnoiden haasteesi ja kipukohtasi jalkojenhoidossa. Olen mielelläni apusi ja tukesi jalkojen erilaisissa ongelmatilanteissa, joko yhden käyntikerran tai tarvittaessa kuljen kanssasi pidemmän matkan avustaen ja kannustaen sinua omahoidossa. Tarvittaessa etsitään lisäapua yhteistyöverkostoni asiantuntijoilta.

DSC_4484-46

Jalkahoitola Villivarpaaseen voit tulla juuri sellaisena kuin olet. Pidetään yhdessä hyvää huolta jaloistasi!

Lähihoitaja, jalkojenhoidon AT
Puh. 040 724 0505